Skip links

Evelien (coach)

Hi, ik ben Evelien

Evelien van Os-ten Wolde

Ik ben Evelien getrouwd met mijn man Marcel en samen wonen we in Berkel en Rodenrijs met onze 2 paarden aan huis. Als jong meisje was ik al gek van paarden, mijn buurman had ze thuis staan.

Toen ik 12 was ging op de manege leren paardrijden, fantastisch vond ik dat ik genoot van de prachtige dieren. Ik heb dit toen 4 jaar gedaan en op mijn 22ste pakte ik het weer op, alsof ik nooit gestopt was. Wat daarop volgde waren paardenkampen, wedstrijden en uiteindelijk een verzorgpaard en een eigen paard.

Na verschillende paarden van een vriendin verzorgd te hebben kwam er een paard op mijn pad die ik stiekem al helemaal geweldig vond. Ik mocht hem gaan rijden en uiteindelijk kon ik hem kopen, jeugddroom kwam uit.

Wat een droompaard, wij konden de hele wereld aan. Hij was stabiel, braaf, groot, maar wat een prachtige ziel had hij.

12 jaar lang mochten wij samen zijn, hij leerde mij: ontspannen, zen zijn, stappen te zetten, voor mezelf kiezen, voor mezelf opkomen en mijn eigen ontwikkelen.

25 jaar is hij geworden ❤

En nu zonder paard door het leven voelde zo leeg dus kwam IJslander Lett op mijn pad. Een snelle frisse dame, zij heeft me geleerd om alle spanningen in mijn lichaam los te laten en mijn hoofd erbij te houden.

Wat een prachtig leerpaard met een gouden hart ❤

 

Toen mocht Roy ons team compleet maken. Roy is van karakter hetzelfde als El Charro, dus ik was gelijk verliefd toen ik hem zag.

Roy is een stabiele, gevoelige en zeer ingetogen man hij respecteert je ruimte en grenzen. Hij is een mooie IJslander met 4 gangen, hij is een echte leermeester.

Met zijn prachtige bouw ook een heel fijn rij paard en wij samen genieten regelmatig van heerlijke buiten ritten en wat hem bijzonder maak is zijn fijne tolt.

Stuur een bericht

Mij contacteren

Je kunt contact opnemen door mij een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Ik help je graag verder!

evelien@beeyoupaardencoaching.nl
06 835 831 03
This website uses cookies to improve your web experience.