Skip links

Recensies

Samen met Lieke, m’n dochter, heb ik een mindfulness wandeling gemaakt met Evelien en paard Roy. Lieke houdt van paarden, maar zit niet op paardrijden. Een super gelegenheid om dichtbij een paard te zijn en er lekker mee te keuvelen. We hebben er ontzettend van genoten! Echt qualitytime samen en ik haalde er ook mooie inzichten uit. We begonnen rustig met wennen aan elkaar en het paard. Lieke mocht helpen Roy te borstelen. Daarna vertrokken we voor de wandeling door de Groenzoom. Onder de bomen hebben we tijd genomen voor kleine mindfulness oefeningetjes. Toen ik zag hoe Lieke hiervan genoot (en hoeveel onrust ik voelde 🤔) besefte ik dat het tempo in ons gezin vaak hoog ligt. Dat vindt Lieke niet altijd fijn. Toen we erover spraken reageerde Roy en kwam dichtbij staan. Voelde écht als support. Een mooi inzicht, zodat we meer naar haar behoefte kunnen luisteren. Lieke’s smile kon niet groter toen ze op Roy mocht zitten en we verder wandelden. Bij terugkomst had Evelien nog een leuk paardencadeautje voor Lieke. Echt een feestje! Voor ons allebei. Dank je wel, Evelien!
Claudia
Mindfulness wandeling
Wat is er beter dan je weekend beginnen met een wandeling met het paard? We hebben afgelopen weekend een mindfulness wandeling gedaan met Roy en Evelien. Dat was een heerlijke rustgevende ervaring. We kwamen terug in het moment door onze zintuigen te gebruiken, met aandacht te kijken, voelen en horen en ons bewust te zijn van de ademhaling. Roy gaf aan welk tempo we mochten volgen. Af en toe gaf hij signalen die ons iets konden zeggen. Evelien begeleidt de wandeling op een fijne en lichte manier. Al met al een hele mooie ervaring!
Sasja
Mindfulness wandelen
Wat een inzichten binnen anderhalf uur. Evelien begeleidde de wandeling en deed oefeningen waarbij het paard onderdeel was. Van een stilte oefening tot het begeleiden van het paard, bij elke oefening voelde ik dat ik op de goede weg ben. Ik heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Na de wandeling ging ik vol energie naar huis.
Jose
Mindfulness wandelen
Ik heb zaterdag een Paardencoach wandeling gedaan bij Evelien. Ik vond het een bijzondere en fijne wandeling. Zo bijzonder hoe Roy de pony op je gevoel en emoties reageert. Hij ging op een gegeven moment achter me lopen als een soort bodycoach. Ook van Evelien nog wat tips en een oefening meegekregen. Ik heb het als heel fijn ervaren en is voor mij voor herhaling vatbaar.
Joke
Mindfulness Wandelen
Paardencoaching. Vroeger was ik een paardenmeisje. Nu al een paar jaar een coach. Hoe fijn zou het zijn om dit te combineren? En dat kon bij BeeYou! Mooie locatie, goed bereikbaar en parkeermogelijkheid genoeg. Evelien is een fijne vrouw met een ontspannen uitstraling. Na stukje inleiding en het duidelijk krijgen van je coachvraag ga je de bak in. Evelien geeft wat handvatten, de rest doe je zelf. Spannend! De paarden zijn gelukkig heel rustig. Daardoor werd ik zelf ook rustig en kon ik me concentreren op wat ik voelde. Staand naast het paard bleef ik haar aaien en voelen. Ook nog even aandacht aan het andere paard gegeven. Toen naar Evelien teruggelopen en met haar na gepraat, toen kwamen pas echt de inzichten en de duiding van het gedrag van de paarden. Mooie eyeopeners voor mij. Verrassend dat de paarden zo mijn proces in beeld kunnen brengen. Ook naderhand nog veel aan teruggedacht en de rust kunnen vinden. Al met al een aanrader om te doen. Ik ben erg tevreden!
Sylvia
Coachingsessie
Ik heb een super mooie sessie paardencoaching mogen ontvangen bij Evelien. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Nadat we de coachvraag hadden bepaald mocht ik aan de slag met de paarden. Undrun had zich voordat de sessie begon al aangediend. Samen met haar kon ik emoties doorvoelen. Door het verblijven met de paarden voelde ik dat ik steeds meer kon verzachten en ontspannen en dat forceren geen zin had. Hierdoor kon ik mijn criticus en perfectionisme loslaten. De paarden boden me een ander perspectief op mijn gedachten. Evelien heeft tijdens de sessie een veilige ruimte gecreëerd om alles te doorvoelen en ervaren wat er naar boven wilde komen. Haar open houding maakte dat ik echt helemaal op mijn eigen proces kon focussen. Dat doet ze echt heel goed als coach! Zij was echt spaceholder terwijl ik samen met de paarden mocht ervaren. Het was een hele fijn ervaring die me nieuwe inzichten en humor gebracht hebben. Dankjewel Evelien Van Os-ten Wolde en natuurlijk Undrun, Roy en Olaf!
Lianne
Coachingsessie
Ik heb bij Evelien een hele mooie opstelling gehad over een thema wat heel dicht bij me stond. Ik wilde contact maken met mijn innerlijk kind. Ik kende zowel de paarden coaching als Evelien niet als coach. Wel ben ik zelf best kritisch, omdat ik ook zelf coach ben. Ik zie daardoor veel en weet ook al veel, wat tevens dus mijn valkuil kan zijn. Evelien laat heel mooi het proces het proces. Ze houdt afstand maar ziet alles. In het nagesprek vraagt ze wat je eigen ervaringen zijn. Ze vult ze aan met haar observaties en vragen. Deze verdieping gaf mij heel veel. Ik had zelf niet gezien dat het paard van zijn buik naar mijn buik (gevoel?) ging en ook de witte vlinders die boven de bak waren boven mijn hoofd heb ik niet waargenomen. Door samen de betekenis-voor mij- hieruit te puzzelen, kon ik inzien waarom ik als kind niet voluit heb kunnen 'zijn'. Het paard gaf mij hierin een duidelijke duiding waar voor mij niet om heen te gaan was. Dit shock moment voor mij heeft gemaakt dat ik werkelijk ben gezien hoe de situatie voor mij als kind was. En dat heeft de weg naar verder herstel verder geopend. Heel erg bedankt Evelien, voor je warmte, vertrouwen en professionaliteit. Je hebt een gouden plekje gecreëerd om inderdaad 'bee me' te zijn. Voor wie dit leest: Ga het vooral een keer proberen als het goed voelt. Laat je verrassen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Floor
Coachingsessie
Ik heb een paardencoachingsessie gevolgd bij Evelien. Woww!! Wat heeft 'Roy' mij een hoop inzichten gegeven. Evelien is heel rustig en begeleid je goed in het proces. Met fijne goede vragen laat ze je opdrachten uitvoeren samen met 'Roy' haar paard. De inzichten kwamen niet direct bij mij maar in de weken erna. Dit heeft me een duidelijke richting gegeven. Ook kreeg ik bevestiging in dat ik op de juiste weg zit. Dank je wel Evelien voor de bijzondere sessie en ervaring 🙏✨
Patries
Coachingsessie
This website uses cookies to improve your web experience.