Skip links

Overgang onder de loep

Overgang onder de loep

Kort maar krachtig

Samen brengen we in één ontmoeting jouw overgang kort maar krachtig in kaart. Vaak hebben we maar weinig tijd of is het fijn om kort de aandacht te hebben voor jouw klachten. Vooral als het er niet heel veel zijn.

Het leuke is dat dit zowel online kan, als in een persoonlijke ontmoeting. Jij kan zodoende kiezen wat het beste in jouw agenda past.

Je overgang is een traject wat voor iedereen verschillend is. Misschien heb jij wel de behoefte om eens voor jezelf in kaart te brengen hoe jouw overgang eruit ziet en kunnen we met één sessie kijken welke aanpak jou het beste past. Misschien kom je er tijdens de afspraak over dat een ander programma nog meer aansluit, dan kunnen we hier uiteraard ook naar kijken.

Overgang onder de loep

Kort maar krachtig in kaart

In deze tijd heb je vaak een hele hoop te doen. Toch is het een goed idee om even stil te staan bij jouw overgang. Echter hoeft dat niet perse een lang traject te zijn. Met "Overgang onder de Loep" kijken we in één sessie (online of live) naar jouw overgang. De 3 belangrijke pijlers zijn:

gezonde voeding

bewegen

ontspanning

Overgang onder de loep

Online Sessie

Een afspraak van 60 minuten online waarbij we samen kijken naar jouw overgang, je klachten, je behoeftes en wat zou passen om deze periode te overzien. In deze korte sessie brengen we de hoofdpunten van jouw overgang in kaart.

€ 75,00
Overgang onder de Loep

Live Sessie

Een afspraak van 120 minuten waar we elkaar ontmoeten bij mij op locatie. Hier hebben wij een gesprek en een (korte) paardencoach-sessie waarbij we je belangrijkste klachten in kaart brengen met bijbehorende adviezen.

€ 185,00
OVERGANG onder de loep

Gratis E-book

Hier kun je mijn E-book downloaden waar jij alsvast zelf een start kan maken met het in kaart brengen van jouw overgang. Je vind hierin ondermeer de meest bekende klachten, in kaart brengen van je voeding en patronen en je krijgt verschillende tips.

GRATIS