Skip links

Overgang de BAAS

Overgang de BAAS

Jouw weg naar vitaliteit en energie

De B.A.A.S. overgangstraject is ontworpen voor vrouwen die worstelen met overgangsklachten. Als je al tijdenlang niet meer jezelf voelt en last hebt van vage klachten, dan is dit programma iets voor jou. Ik vind het belangrijk om deze groep te helpen. Ik ben zelf ook die vrouw in de overgang maar heb hem in balans gekregen.

Samen met mij en de paarden zoeken we naar jouw triggers en pakken we deze als eerste aan, zodat je weer grip krijgt op je overgang, lichaam en geest. Je zult je weer fit, gezond en energiek voelen, met verminderde klachten en herwonnen energie.

Het OnlineVoedingsAcademie-programma is een optie, maar niet verplicht. Start je met het online programma, of kies je een ander pad, we brengen jouw leefstijl in kaart en passen waar nodig aan.

Overgang de BAAS

Ontdek de kern van je overgang

In een sessie worden je persoonlijke thema's zichtbaar, waardoor we knelpunten kunnen identificeren en snel de kern van jouw overgang kunnen aanpakken. Omdat elke vrouw uniek is, streven we naar een op maat gemaakt plan dat persoonlijk op jou is gericht. Het doel is dat jij weer grip krijgt op je overgang. Door te kijken naar jouw leefstijl kunnen we met wat aanpassingen jouw overgang de baas worden. De 3 belangrijke pijlers zijn: -gezonde voeding -bewegen -ontspanning

Wat levert het op? Een gezond lichaam, mentale stabiliteit, meer energie, vermindering van klachten en gewichtsverlies.

Overgang de B.A.A.S staat voor: Bloeiend, Actief, Aantrekkelijk en Sensueel.

OVERGANG DE BAAS

BAAS TRAJECT

3 sessies + 3 x reflectie gesprek en het E-book printversie

€ 330,00
OVERGANG DE BAAS

BAAS + VOEDING

3 sessies + 3 reflectie gesprekken 10 weeks voedingsprogramma + E-book printversie en Whatsapp contact

€ 555,00
OVERGANG DE BAAS

VOEDINGSPROGRAMMA

1 sessie + 1 reflectie gesprek + 4 weeks voedingsprogramma

€ 260,00