Skip links

Over ons

Over ons

Welkom bij Bee You Paarden Coaching

Als paarden coach ben ik gepassioneerd door de kracht van paarden en de impact die zij kunnen hebben op persoonlijke groei en welzijn. Mijn missie is om mensen te begeleiden op hun pad naar zelfontdekking en empowerment, met de hulp van onze prachtige paarden. Ontmoet het team en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar een betere versie van jezelf.

Paardencoach

Evelien van Os-ten Wolde

Ik ben Evelien, getrouwd met Marcel, en we wonen in Berkel en Rodenrijs met onze twee IJslandse paarden en een Shetlander. Als jong meisje was ik al gek op paarden en begon op twaalfjarige leeftijd met paardrijden op de manege.

Na een pauze van tien jaar pakte ik het weer op en raakte ik betrokken bij paardenkampen, wedstrijden, en kreeg ik de kans om voor een verzorgpaard te zorgen en later mijn eigen paard te kopen.

Een speciale plaats in mijn hart is gereserveerd voor El Charro en Lett, die mij hebben gevormd en van wie ik voor altijd zal profiteren van hun wijze lessen. Ik ben dankbaar voor de tijd die ik met hen heb gehad.

De paarden

Roy de IJslander

Roy, officieel Raudvidur - wat roodschimmel betekent - is geboren in Polen bij de IJslander fokkerij van Punktur. Zijn opgroeien in een kudde en op de heuvels van Polen heeft hem gevormd tot de stabiele, gevoelige, sterke, en gezonde man die hij nu is. Op vijfjarige leeftijd verhuisde hij naar Nederland en werd hij het recreatieve rijpaard van zijn baasje Angela.

Ik ontmoette Roy toen hij te koop stond en was meteen onder de indruk, maar zijn huidige baasje besloot hem nog even te houden. Ruim een jaar later zag ik hem weer voorbijkomen en na wat omwegen en andere geïnteresseerden, werd hij uiteindelijk toch mijn paard.

Het was liefde op het eerste gezicht, en nu zijn we alweer enkele jaren samen. Ik hoop nog vele jaren plezier van hem te hebben.

De paarden

Undrun de IJslander

Undrun betekent verwondering. Ze is een IJslandse merrie, geboren in 1999, en heeft haar hele leven bij Conny gewoond tot ze op 30 september 2022 bij ons kwam wonen. We waren op zoek naar een nieuwe vriendin voor Roy, een opvoedende moeder voor Olaf, en een coachpaard voor mezelf toen Undrun via via op ons pad kwam. Na kennismaking voelde alles juist aan en besloten we Undrun bij ons te laten wonen.

Ondanks haar leeftijd zien we haar wijsheid als een waardevolle toevoeging voor onze kudde, vooral tijdens coachsessies.

De paarden

Olaf de Shetlander

Olaf kwam op ons pad toen we een maatje zochten voor Roy. Hij was slechts drie weken oud toen we hem ontmoetten, en we waren meteen verkocht. Deze kleine dondersteen zou ons leven verrijken. Toen hij oud genoeg was, mocht hij bij ons komen wonen en opgroeien tot een echte shetlander. Nu woont hij al een tijdje bij ons en kijkt hij vanaf een afstandje toe hoe de coachsessies verlopen.