Skip links

Menocast: de podcast over de overgang

Herken je dat?

Je probeert alles in balans te houden, maar aan het einde van de dag voel je je uitgeput en is je energie volledig opgebruikt. Tijdens de overgang heeft je lichaam meer hersteltijd nodig, wat betekent dat je meer rust nodig hebt. Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de rust te nemen die het nodig heeft.

Plan je rust in.

Mijn tip om die rust te pakken. Luister de menocast de podcast over de overgang en dan heb jij gelijk je 30 min rust en me-time te pakken.

Je overgang de baas

In de aflevering van de Menocast mocht ik te gast zijn bij Mireille Blommaert, coach, diëtist, vitaloog, ervaringsdeskundige en schrijfster van het boek ‘blij zonder ei’ zij heeft deze podcast over de overgang opgezet en noemt deze de menocast, en nodigd mensen uit om in gesprek te gaan.

We delen waardevolle inzichten en ik deel mijn persoonlijke ervaringen met overgangsklachten. Daarnaast bied ik praktische tips en oplossingen om deze klachten te beheersen. We bespreken hoe je de overgang de baas kunt worden, zodat je je weer energiek en vitaal kunt voelen.

Wat kun je verwachten in deze aflevering?

  • Mijn persoonlijke verhaal: luister hoe ikzelf mijn klachten van de overgang op een natuurlijke manier wist te verlichten.
  • Essentiële pijlers: Leer waarom gezonde voeding, rust en ontspanning cruciaal zijn voor het beheersen van overgangsklachten en hoe je deze pijlers in je dagelijks leven kunt integreren.
  • Coaching met behulp van paarden: Ik deel hoe ik deze unieke methode van coaching met paarden gebruik om vrouwen te helpen inzicht te krijgen in hun klachten. Door interactie met deze prachtige dieren, kunnen vrouwen stappen zetten richting verbetering en leren ze om hun uitdagingen op een nieuwe manier te benaderen.

De kracht van openheid

Begrijp het belang van openheid over overgangsklachten en hoe het delen van ervaringen kan leiden tot begrip en ondersteuning.

Praktische tips

Mijn toptip is simpel maar krachtig: plan dagelijks rust in je agenda om de energie die de overgang kost te beheren.

Mis deze waardevolle aflevering niet!

Luister nu en leer hoe jij de overgang de baas kunt worden met praktische tips en inzichten van mijn.

Je luistert de aflevering hieronder.