Skip links

Roy

Roy

Roy officieel Raudvidur wat roodschimmel betekend is geboren in Polen bij de IJslander fokkerij van Punktur. Deze mooie manier van opgroeien heeft Roy gemaakt wat hij nu is, een stabiele, gevoelige, sterke, en gezonde man.

Hij is na zijn opgroeien in een kudde en op heuvels van polen toen hij 5 jaar was naar Nederland verhuist en daar mocht hij als recreatie rijpaard wonen bij zijn baasje Angela. Ik ben hem tegengekomen toen hij te koop stond en ik gelijk als het wauw effect had toen ik hem zag, maar uiteindelijk besloot zijn huidige baasje hem nog even te houden en niet te verkopen.

Toen ruim een jaar later zag ik hem weer voorbijkomen, Hu! Is dat nu weer Roy? Ik snel contacten dat ik heel graag langs wilde komen voor een ontmoeting en dat ik hem al eerder was tegengekomen en contact had gezocht. Afspraak stond maar er waren meerdere mensen die langs kwamen en een paar dagen voor mijn datum werd ik gebeld dat hij verkocht was. Jammer jammer maar wenste de nieuwe eigenaar veel plezier met deze knappe man.

Toen werd ik gebeld of ik nog interesse had, de kopende party had van hem afgezien en of ik toch nog wilde komen voor een ontmoeting. Jeeeeeeh!, vol goede moet ging ik richting Sprundel Brabant. Dit was liefde op het eerste gezicht, wat een fantastisch paard en hij mocht de mijne worden.

Nu zijn we alweer aantal jaren samen en hoop nog vele jaren plezier te hebben van hem.

Stuur een bericht

Contact opnemen

Je kunt contact opnemen door mij een mail te sturen of bellen/whatsappen voor een afspraak. Ik help je graag verder!

evelien@beeyoupaardencoaching.nl
06 835 831 03
This website uses cookies to improve your web experience.